Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

luni, 6 aprilie 2009

Demenţă criminală: un român a violat şi sugrumat o italiancă, la Napoli

Un român în vârsta de 27 de ani a fost arestat joi noapte, dupa ce a violat si a încercat sa sugrume o italianca în vârsta de 20 de ani, la Milano, în apropiere de o cale ferata, relateaza cotidianul La Repubblica, în pagina sa electronica. Daca nu este o înscenare a presei italiene, acest caz descurajeaza încercarile autoritatilor si ale comunitatii românesti din Peninsula de a-si reabilita imaginea. Joi noapte, potrivit La Repubblica, în jurul orei locale 23.15, tânara Chiara M. a coborât din autobuz în statia De Marchi si se îndrepta spre apartamentul unei prietene, unde urma sa îsi petreaca noaptea. Românul Marius Tudorel Dimache, în vârsta de 27 de ani, având antecedente penale de furt, s-a apropiat de ea si i-a cerut o tigara. Victima i-a raspuns ca nu are si a încercat sa se îndeparteze. Agresorul a prins-o, i-a pus mâna la gura si a târât-o mai multe sute de metri, pâna în apropiere de un pod peste calea ferata. Acolo a violat-o timp de cel putin 10 minute, potrivit cotidianului Il Giorna
le. Deoarece tânara a opus rezistenta, românul a încercat sa o sugrume pentru a o determina sa stea linistita. "Atunci am înteles ca este mai bine sa îi cedez, pentru a nu muri", a declarat Chiara M. Scena a fost vazuta de un echipaj al politiei feroviare. Initial, politistii au crezut ca este vorba de un cuplu care a cautat un loc retras. Apoi au auzit, însa, tipetele victimei si au intervenit. Românul a încercat sa îi atace si pe politisti, dar a fost retinut si este cercetat pentru agresiune sexuala si pentru ca a opus rezistenta în momentul arestarii. Victima a fost transportata la spitalul Mangiagalli, unde a fost confirmat violul.

Infractiunile comise de rromi nu au sfârsit
În luna aprilie, românul Ioan Rus ar fi violat si înjunghiat o studenta în vârsta de 31 de ani originara din Lesotho, la Roma. Cazul a declansat o noua dezbatere în Italia privind imigrantii si în special românii, la câteva luni dupa unul similar, soldat si cu moartea victimei. La sfârsitul lunii octombrie, uciderea la Roma a unei femei în vârsta de 47 de ani, Giovanna Reggiani, de care a fost acuzat un român de etnie roma, Nicolae Romulus Mailat, a generat o polemica aprinsa în Italia si a dus la adoptarea unui decret care facilita expulzarea cetatenilor comunitari, în numele sigurantei publice. Pe de alta parte, cel putin doua tabere de romi au fost tinta unor atacuri cu cocteiluri Molotov care au declansat incendii, marti si miercuri, la periferia orasului Napoli, din sud, dupa ce o tânara roma a fost arestata weekendul trecut pentru tentativa de rapire a unui bebelus italian. În timpul campaniei
electorale, dreapta italiana a exploatat mai multe incidente violente pentru care au fost învinovatiti români si a avut un discurs axat pe securitate. Liga Nordului, aliata a premierului Silvio Berlusconi, a asociat constant criminalitatea cu imigratia clandestina.Abia numit, noul guvern de la Roma a anuntat ca pregateste un "plan de securitate" ce prevede obligatia unui venit minim legal
si a unei locuinte decente pentru un migrant, în caz contrar fiind repatriat în tara de origine, o dispozitie ce îi vizeaza în primul rând pe nomazi.

Niciun comentariu: