Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

luni, 6 aprilie 2009

A treia punga

DNA i-a deschis lui Gigi Becali un nou dosar pentru dare de mita * Inainte de plasa cu euro cu care a fost vazut la Liverpool si valiza cu "ingerasi" de la Cluj, latifundiarul din Pipera a incercat sa plaseze o punga cu bani la Ministerul Apararii.

Pungile cu bani l-au transformat pe Gigi Becali intr-unul dintre cei mai fideli clienti ai Directiei Nationale Anticoruptie. Dupa ce in 2003 a iesit din tara cu o plasa in care se aflau cateva sute de mii de euro si dupa ce cinci apropiati de-ai sai au fost prinsi la Cluj cu 1,7 milioane de euro intr-o geanta, patronul Stelei are de dat explicatii pentru o noua punga cu bani. Anchetatorii DNA i-au mai deschis lui Becali un dosar de mita, pentru o fapta ce a avut loc in urma cu aproape zece ani.
Este vorba de o plasa cu 120 milioane de lei vechi, pe care acesta ar fi lasat-o prin 1999 la poarta unitatii in care functiona Statul Major al Fortelor Aeriene, pentru ridicarea unui monument in cinstea eroilor aviatori. Banii au fost tinuti cativa ani intr-un cont de catre sefii unitatii militare, dupa care i-au fost retunati lui Becali circa 850 milioane lei, calculandu-se devalorizarea leului la suma initiala.
Informatia deschiderii acestui nou dosar ne-a fost confirmata de surse avizate din interiorul Parchetului General. Cauza a fost conexata cu dosarul de schimburi de terenuri de la MApN, in care Becali este cercetat penal, de mai multi ani, alaturi de fostul ministru al Apararii, Victor Babiuc, si alte varfuri ale Armatei. In aceasta cauza este vorba despre o noua plasa cu bani care de data
aceasta, ar fi fost data de Gigi Becali unei unitati militare in care functiona Statul Major al Fortelor Aeriene, cu intentia declarata de a se construi un monument in cinstea eroilor aviatori. Este vorba de aceeasi unitate care a fost implicata si in cunoscutul caz al schimbului de terenuri. Potrivit surselor noastre, fapta s-ar fi comis in jurul anului 1999 cand Gigi Becali s-ar fi dus la poarta unitatii din Baneasa in care functioneaza Statul Major al Fortelor Aeriene, cu o plasa in care avea suma de 120 de milioane de lei vechi. Auzind despre faptul ca Becali a venit cu banii in plasa, la vedere, si ca acesta afirma in gura mare ca are bani cu el, pentru a se construi o statuie, comandantii unitatii nu au dorit sa apara la intrare si nici sa-i permita vizitatorului sa intre. Drept pentru care, Gigi Becali, suparat pentru felul in care este tratat, ar fi lasat plasa cu bani la punctul de acces in unitate si a plecat, spre consternarea subofiterului din post.
Banii s-au inmultit in banca
Punga cu bani a creat mare panica in Unitate, intrucat nimeni nu voia sa o atinga si nici nu stia cum sa procedeze intr-o atare situatie. Cele 120 de milioane de lei au ajuns in final intr-un cont, unde au fost puse de sefii unitatii, care au considerat ca e cea mai potrivita solutie. Monumentul nu s-a ridicat niciodata, iar dupa cativa ani, lui Gigi Becali i s-ar fi retunat circa 850 milioane de lei vechi, reprezentand cele 120 de milioane lei, indexate cu rata inflatiei.
Povestea acestor bani a fost descoperita cu prilejul unui audit efectuat la Armata. De aici a ajuns si la urechile procurorilor DNA, care au declansat cercetarile prealabile. Sursele noastre ne-au informat ca la baza anchetei "A treia plasa" se afla si o sesizare scrisa. Si ca in legatura cu intentia de ridicare a monumentului in cinstea eroilor aviatori ar exista un contract de sponsorizare intre Becali si anumiti reprezentanti ai Armatei. Acestia din urma ar fi declarat insa ca nu-si recunosc semnatura de pe document
din dreptul numelui lor. Procurorii DNA au in vedere in ancheta lor si faptul ca in cazul unei institutii precum Armata, sponsorizarile nu ar fi permise de lege. Ancheta incearca sa stabileasca daca este vorba despre o luare si dare de mita atat in ceea ce-l priveste pe Becali, cat si in privinta ofiterilor care au pus banii in cont.
Becali: "Ce facem? Bagam la puscarie ministerul?"
Gigi Becali sustine ca nu a lasat nici un ban
in punga la poarta si ca este vorba despre un contract legal prin care a sponsorizat cu 120 de milioane de lei vechi constructia unei statui dedicata eroilor aviatiei.
"Exista un contract de sponsorizare semnat, legal. E in acelasi caz cu schimburile de terenuri cu Armata. Eu dupa ce am facut schimbul am vrut sa fac o statuie pentru aviatori. Sa ii sponsorizez sa le fac o statuie. Dar exista contract de sponsorizare. Si ei (n.r. - procurorii) spun ca stai domne' o unitate publica nu avea voie sa ia un contract de sponsorizare. Bina ma n-are voie, mi i-a dat inapoi. E la fel ca atunci cand dau la biserici, la Patriarhie. Ei au bagat banii intr-o banca si nu au mai facut monumentul. Iar contractul de sponsorizare era cu clauza speciala sa faca monumentul eroilor. Si pentru ca ei nu au mai facut, din o suta si nu stiu cat de milioane dupa doi ani s-au facut vreo opt sute. Banii erau in banca. Si mi-au dat banii inapoi. E in dosarul schimbului cu Armata. Si ei (n.r. - procurorii) nu gasesc nici o chichita si atunci, daca nu gasesc nimic acolo, zic ai vrut sa dai mita. Adica nu gasesc nimic ei si atunci zic domne' de ce ai cumparat paine de la bacanie trebuia sa cumperi de la market. Ei nu au gasit in dosarul ala nimic si zic uite ca am gasit altceva. Dar tot dupa declaratia mea ca ei habar n-aveau de asta. Eu le spun toate. Daca nu fac nimic ilegal care e problema? Ei spun domne' tu ai dat mita. Pai cui i-am dat mita? Am mituit Ministerul Apararii? Pai atunci cine e condamnatul? Becali si Ministerul Apararii care a luat mita. Deci ce facem, bagam la puscarie ministerul? Pai exista asa ceva? Mita o dai pe ascuns. Eu am dat sponsorizare cu act semnat la o institutie publica", ne-a spus patronul Stelei.
Acesta neaga acuzatiile procurorilor conform carora ar fi lasat cele 120 de milioane intr-o punga la punctul de acces al unitatii in care functiona Statul Major al Fortelor Aeriene. "Nu e adevarat asa ceva. Exista un contract. Cum sa ii las la poarta daca exista contract semnat de sponsorizare", spune Becali.
"Ii scolesc pe procurori"
Gigi Becali considera ca toate aceste dosare instrumentate de DNA au scopul de a-l denigra politic si de a-l speria. "Ei au vazut ca am facut o tampenie cu asta cu fotbalul si vezi domne' ma ameninta pe mine cu astea. Scopul este de denigrare politica. Sa ma sperie pe mine, dar eu nu ma sperii asa usor. Da' eu am spus si acum un an de asta. Despre sponsorizarea unui monument al aviatiei", a precizat Becali.
Referindu-se la redeschiderea dosarului din 2006 care priveste promisiunile financiare facute catre jucatorii echipei Gloria Bistrita pentru a obtine un rezultat corect intr-un meci cu F.C. Rapid, Gigi Becali considera ca pentru a face acest lucru procurorii trebuie sa aiba probe noi. "Daca il deschizi trebuie sa fie elemente noi si trebuie sa aduci la cunostinta. Acum eu ii pun sa citeasca, sa invete, ca sa nu ii dau in judecata eu. Si daca isi retrag toate astea (n.r. - acuzatiile) si le inchid (n.r. - dosarele), nu ii mai dau in judecata, nu le mai cer daune. Eu o sa arat la televizor niste documente, am acum altele, am din legile ratificate de Romania, din Constitutia Europei, din legile penale ratificate de Romania. Si ei (n.r. - procurorii) nu au studiat legile Europei. Legile europene specifica acolo clar, nu ca la noi cu dus si-ntors. Da' eu nu le spun unde sa caute. Ei trebuie sa citeasca toata legislatia europeana ca sa invete carte. Acum ii scolesc", a incheiat Becali.
Plasa de la Liverpool si geanta de la Cluj
In ultimii ani, Gigi Becali a fost implicat in mai multe scandaluri legate de diferitele pungi cu bani pe care le-a transportat in anumite locuri. Primul caz de rasunet de acest gen a avut loc in 2003. Atunci, cu ocazia unui meci pe care Steaua il disputa in Anglia, Gigi Becali a fost fotografiat la receptia unui hotel din Liverpool in timp ce avea o plasa in care se afla o suma de bani.
Presa a sustinut la acea vreme ca este vorba despre 300.000 de euro. Gigi Becali a negat acest lucru sustinand ca a avut asupra sa doar 20.000 de lire sterline. Legea prevedea ca nimeni nu poate iesi din tara cu mai mult de 10.000 de euro fara sa ii declare. Iar vamesii au sustinut, potrivit presei, ca Gigi Becali nu a facut acest lucru. Al doilea caz de acest gen a avut loc in urma cu aproximativ doua saptamani la Cluj. Cinci apropiati de-ai patronului Stelei au fost prinsi de DNA in timp ce aveau asupra lor 1,7 milioane de euro. Procurorii sustin ca banii urmau sa ajunga la jucatorii Universitatii Cluj in cazul in care acestia ar fi obtinut un rezultat bun in meciul cu CFR Cluj. Anchetatorii DNA au deschis un dosar, Becali fiind urmarit pentru dare de mita.

Niciun comentariu: