Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 22 martie 2009

20% din profitul Portului va intra în bugetul Constanţei

Camera Deputaţilor a adoptat ieri, în plen, Legea iniţiată de deputaţii PSD de Constanţa Alexandru Mazăre, Eduard Martin şi regretatul Corneliu Dida, privind transferul în patrimoniul Primăriei Constanţa a unui pachet
de 20% din acţiunile deţinute de către Ministerul Transporturilor în Portul Constanţa. Cu excepţia PD-L, toate partidele parlamentare au fost de acord cu legea, în forma propusă de social-democraţii constănţeni. La sfîrşitul procedurilor parlamentare, proiectul legislativ a devenit Lege cu 182 de voturi pentru, 63 de voturi împotrivă şi şase abţineri. De la tribuna Camerei Deputaţilor, iniţiatorul actului normativ, deputatul Alexandru Mazăre, a declarat că transferul pachetului minoritar de acţiuni se înscrie în spiritul descentralizării şi promovării autonomiei locale, principii cerute României de către UE: „Practica europeană arată că în porturi trebuie să existe şi o componentă decizională a autorităţilor locale. Porturile din Germania, de exemplu, aparţin landurilor federale. Noi nu am mers pînă acolo, ci am solicitat un pachet minoritar de 20% din acţiuni pentru autoritatea locală”. În argumentaţia sa pentru promovarea Legii de către Camera Deputaţilor, sesizată ca şi cameră decizională a Parlamentului în acest caz, deputatul constănţean a arătat că există un precedent de succes, păstrînd proporţiile, în ce priveşte implicarea autorităţilor locale în structurile
decizionale ale unor obiective strategice importante. „Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) a intrat ca acţionar minoritar la Aeroportul Kogălniceanu. Prima acţiune întreprinsă de CJC la aeroport a vizat dezvoltarea segmentului de transport aviatic turistic. Cea mai mare companie aviatică de low-cost din Europa a fost atrasă către destinaţia Kogălniceanu şi va începe curse aeriene regulate din aprilie. Beneficiile implicării Primăriei Constanţa vor fi vizibile şi în cazul portului”, a spus Alexandru Mazăre.

Unul dintre cei care a semnat şi votat proiectul de lege, Eduard Martin, a ţinut să le mulţumească ieri, în Parlament, deputaţilor care au avizat acest proiect în concordanţă cu descentralizarea cerută de UE. La rîndul lui, deputatul Lucian Băluţ, care l-a înlocuit pe regretatul Corneliu Dida în Parlament, a subliniat că transferul acţiunilor din Port către Primărie face parte dintr-un pachet mai amplu de legi promovat de grupul deputaţilor PSD de Constanţa, de „prioritate zero” pentru municipiu şi judeţ. „Implicaţiile proiectului adoptat sînt două: bani care vin în Constanţa şi integrarea pe orizontală a autorităţilor publice din Constanţa. E un pas mare pentru oraş”, a mai spus Băluţ. Deputatul PNL Gheorghe Dragomir a subliniat de ce au votat liberalii pentru această lege: „Era o promisiune mai veche făcută constănţenilor şi, în campania
din 2004, am promis că facem tot ce se poate pentru ca portul să se întoarcă la Constanţa. Nu s-a putut în totalitate, dar transferul a 20% din acţiuni către Primărie este un pas important”.

Primarul Radu Mazăre: „PD-L a votat împotriva proiectului, împotriva constănţenilor”

În opinia primarului Constanţei, Radu Mazăre, beneficiile de care se va bucura Constanţa în ansamblu după intrarea în vigoare a acestei legi sînt uriaşe: „Constanţa a repurtat cea mai mare victorie din ultimii 18 ani: 20% din acţiunile Portului Constanţa au fost transferate prin lege în patrimoniul Primăriei Constanţa, în patrimoniul constănţenilor. Asta înseamnă că, la sfîrşitul fiecărui an, din profitul Administraţiei Porturilor Constanţa, 20% va reveni în bugetul municipalităţii. Mai exact, banii vor fi dirijaţi pentru construcţia de locuinţe ieftine. În ultimii trei ani nu am primit niciun leu de la Bucureşti, nu avem niciodată garanţii că ne vin bani de la Bucureşti şi această sursă suplimentară de finanţare ne asigură resursele pentru continuarea programului
pentru tineri”. Totodată, primarul a ţinut să sublinieze că pedeliştii s-au opus din nou unui proiect benefic pentru constănţeni, aşa cum au făcut la toate programele iniţiate de municipalitatea Constanţa. „PD-L a votat împotriva proiectului, împotriva constănţenilor, împotriva banilor care urmează să vină pentru construirea locuinţelor ieftine. Asta pentru că preşedintele Traian Băsescu e constănţean de-al nostru...”, a spus Mazăre.

Preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu: „Noi rute de pasagere, aflate deja în proiect”

Preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, a declarat că implicarea autorităţilor locale în administrarea obiectivelor economice importante reprezintă adevărata descentralizare. „Autorităţile locale au nevoie să se exprime în interiorul acestor entităţi, fie că este vorba despre Aeroportul Kogălniceanu sau de Portul Constanţa. Aceste entităţi îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul judeţului şi de modul în care îşi rezolvă problemele de trafic depinde direct viaţa economică şi socială a cetăţenilor judeţului. Cred că în Port o să fie la fel de bine ca în cazul Aeroportului, pentru că deja au avut loc discuţii pentru înfiinţarea unei linii de feriboturi pasagere pe rutele Constanţa - Odesa, Constanţa - Istanbul”, a declarat Constantinescu. Referitor la votul împotrivă dat de PD-L pentru această lege, preşedintele CJC a declarat: „Traian Băsescu şi PD-L, care s-au opus cu vehemenţă tuturor proiectelor iniţiate pentru Constanţa, vor fi sancţionaţi de electorat. Este aberant să te opui de dragul de a te opune oricărui proiect, indiferent cît de benefic este pentru Constanţa. E aberant să impui la Guvernare taxa auto
„Sulfina Barbu” şi apoi să iniţiezi, din opoziţie, moţiune de cenzură pe tema acestei taxe. Sînt convins că această duplicitate va fi judecată la adevărata ei valoare de către electorat”.

Niciun comentariu: