Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 22 martie 2009

Batalii crancene pe fronturile pesediste

Ca in fiecare luni, dupa sedinta liderilor pesedisti, si saptamana aceasta Mircea Geoana a dat de stire norodului ca porneste la lupta. Miza bataliei saptamanale este, de data
asta, declansarea anticipatelor.

Intr-o saptamana, Nastase, Hrebenciuc, Dragnea si Dancu trebuie sa prezinte un calendar al alegerilor inainte de termen si consecintele acestora, precum si strategia de urmat. Geoana a spus ca motiunea de cenzura a fost doar "evocata" printre posibilitatile de deblocare a crizei politice. Asa o sa-i ramana si numele, dupa ce Ion Iliescu a combatut-o cu manie la Consiliul National! De altfel, presedintele PSD nu doar ca a fugit ca dracu' de tamaie de propunerea PD-L ca Guvernul Tariceanu sa fie daramat cu motiunea, prost intitulata, "Tariceanu, da banii inapoi!", dar l-a mai pus Necuratul s-o faca si pe desteptul. Ceea ce potrivit unei etichetari mai vechi a aceluiasi Iliescu nu e cazul. Nici mai mult, nici mai putin, Geoana a afirmat public, si in mod repetat, ca PDL si Traian Basescu "au obligatia sa ne spuna clar si raspicat ce facem a doua zi dupa motiunea de cenzura". De unde obligatia asta? De ce nu ne-o spune el?
E clar ca iar a vorbit gura fara dumnealui. Pai cum s-o fi simtit domnul Iliescu cand a vazut cui cere sfaturi? Dar proaspatul presedinte al Consiliului National? Sigur ca-i mai pregatesc o papara ca cea pe care i-au servit-o la Consiliul National. Si apoi, cei doi nu i-au spus-o inca verde in fata ca nu-l vor mai lasa multa vreme sa se joace de-a seful prin Kiseleff, pe cand Basescu i-a zis-o franc si repetat ca nu-l va pune in veci prim-ministru. Deci, iarasi a gresit andrisantul.
Asta a fost lupta de luni. Marti, alta zi, alta batalie. Razboiul lui Mircea Geoana continua in Senat unde se discuta motiunea simpla a PSD, inspirat intitulata "Stop degradarii nivelului de trai! Stop iresponsabilitatii din sectorul energetic!". Conceput sa nu deranjeze prea tare cabinetul PNL - deh doar au scos impreuna PD de la guvernare si pe Basescu, pentru o luna, de la butoane - dar sa dea si impresia ca PSD e cat de cat in opozitie, textul era plin de banalitati. Cateva exemple de ce ii cerea Guvernului: "luarea de masuri imediate pentru protejarea puterii de cumparare a cetatenilor", "raport privind starea de sanatate
a tinerei generatii", "negocieri reale cu Federatia Rusa pentru stoparea cresterii pretului la gazele naturale
", bla, bla. Culmea surprizei pentru pesedisti, ministrul Finantelor ia joaca in serios si tavaleste pe jos cu initiatorii si cu ultima lor guvernare. Ba ii cauta si la aritmetica, amintindu-le de "vestita paradigma a numararii oualor". "Din 2004 ati numarat ouale de doua ori", nu s-a abtinut Vosganian sa nu faca referire la "aroganta" lui Nastase. Bulversat, Geoana nu are alta replica decat sa-l invite pe ministru sa reinvete mersul pe jos intre Guvern si Parlament (pe Calea Victoriei??), sa mai vada si el cum traiesc oamenii. Curat traseu social-democrat! Mama ei de burghezie de partid, domnule Iliescu!
Simultan, alte fronturi pesediste, alte lupte. La Kiseleff la poarta bat recuperatorii de la "Urban", cerand banii pe 17000 de caciulite electorale, despre care prin 2006 Geoana zicea sa le platesca Nastase din buzunar. Acum trezorierului Aristide Roibu cererea i s-a parut cam suburbana. Corect, ia sa fi venit "Urban" dupa bani prin 2004. De ce controale ar fi avut parte...
La CamerA, PSD se comporta ca la putere, votand ordonantele de reorganizare a Guvernului pe care le respinsese anul trecut, sustinand, atunci, ca efectul era cel al unei motiuni de cenzura. La aceeasi ora, la Senat in Opozitie, iar la Camera frate cu guvernarea, iata adevarata performanta politica!
Dar Incununarea luptelor pesediste de marti a venit tot de la deputati. Unde Adrian Nastase si-a trecut initiativa de modificare a Codului de Procedura Penala prin care aparatorul invinuitului sau inculpatului va putea sa asiste la efectuarea oricarui act de urmarire penala, chiar si la ascultarea telefonului clientului. Dibace lucratura, mester nepotul matusii! Totusi, a primit si o veste proasta: Dosarul "Flota" s-a inchis! "Zambaccian" abia se redeschide.

Niciun comentariu: