Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 22 martie 2009

STS intra la apa

Sediul ultraluxos al Serviciului de Telecomunicatii Speciale risca sa se darame din cauza infiltratiilor din panza freatica * Cladirea a costat 15 milioane de euro si a fost proiectata acum zece ani * Generalul Marcel Opris, directorul STS, a cerut alte zeci de milioane de euro de la buget pentru consolidarea sediului administrativ


Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) a tocat zeci de milioane de euro pentru construirea sediului central ultraluxos din Bucuresti care, asa cum rezulta dintr-o nota de fundamentare intocmita de specialisti, sta sa se darame din cauza infiltratiilor cu apa din panza freatica.
In 1997, prin Hotararea Guvernului nr. 233/1997 au fost aprobati indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investitii "LG-97" (indicativul cartierului general al acestui serviciu secret), stabilindu-se o valoare de finantat in suma de 6.890.000 lei (RON), in preturi decembrie 1996, valoare ce a fost actualizata ulterior conform prevederilor legale in vigoare. Acesta a fost momentul in care Unitatea Speciala "R" a fostei Securitati, transformata dupa 1989 in Serviciul de Telecomunicatii Speciale (UM 0622 Bucuresti), demara constructia luxosului sediu de la Podul Ciurel din Bucuresti. Langa imensa antena de langa fosta fabrica Semanatoarea s-a ridicat in scurt timp un colos din sticla si inox, care poate concura oricand cu un sediu al unei banci prospere, avand in vedere finisajele exterioare, dar si dotarile interioare. Toate bune si frumoase numai ca lucrarile publice de constructii
sunt proiectate pe baza unui proiect tehnic si a unui plan de executie, dar si a unui studiu de prefezabilitate, elaborat anterior celui de fezabilitate. Se pare ca Aedificia Carpati, firma care s-a ocupat de construirea obiectivului "LG-97", nu a tinut cont de proprietatile terenului pe care a fost ridicata cladirea daca la nici zece ani de la demararea constructiei, imobilul are probleme grave din cauza infilitratiilor cu apa din panza freatica, lucru ce afecteaza structura de rezistenta a sediului central al STS. Din acest motiv, nici la ora actuala, constructia sediului administrativ nu este finalizata conform planului initial.

Bani pe apa Dambovitei
In cadrul obiectivului de investitii "LG-97" s-a prevazut, initial, necesitatea construirii unor pavilioane (corpuri) cu functiuni de cazare, policlinica, administrativ, depozite de materiale, precum si realizarea unei statii de carburanti lubrifianti, a unei parcari, a drumurilor de acces, a unui punct control acces si a unei baze sportive. Pana in prezent s-au finalizat pavilioanele policlinica, cazare si administrativ (cu exceptia spatiilor din subsolurile 2 aferente adaposturilor de protectie civila si poligonul de tir), depozitele de materiale, parcarile, drumurile si punctul de control acces. Pe parcursul derularii investitiei au fost efectuate lucrari suplimentare determinate de realizarea infrastructurii de utilitati a obiectivului, schimbarea tehnologiei de fundare in vederea reducerii timpului de executie, modificarea instalatiei de curenti slabi in vederea amenajarii spatiilor necesare functionarii Sistemului national unic pentru apeluri de urgenta, amenajarea spatiilor necesare functionarii statiei radio, proiectarea si realizarea copertinei metalice, schimbarea destinatiei unor spatii si extinderea parcarilor. In aceeasi perioada s-au intocmit note de renuntare pentru unele obiecte din devizul general (statie de carburanti-lubrifianti, dispecerat auto) precum si pentru anumite cantitati de lucrari prevazute in proiectul tehnic pe structura devizului general. Potrivit unei note de fundamentare, actuala conducere a STS solicita alte zeci de milioane de euro de la bugetul de stat pentru finalizarea investitiilor si consolidarea sediului central al STS care mai are putin si se darama ca urmare a cresterii nivelului panzei freatice. Din aceasta cauza s-au produs infiltratii de apa in corpurile de cladire, ceea ce a condus la deteriorarea rosturilor de dilatatie intre corpuri precum si intre corpuri si tunelele de evacuare din adapostul de protectie civila, impunandu-se executarea unor lucrari de blocare a infiltratiilor de apa.
Centru pentru urmarirea Internetului
Conducerea STS nu se multumeste cu sediul central, care oricum nu este finalizat si va suporta
lucrari pentru refacerea structurii de rezistenta, si doreste sa mai construiasca o cladire falnica botezata in acte "Centrul Informatic si de Comunicatii".
In acest sens, generalul Marcel Opris, directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale, a aprobat o nota de fundamentare si a demarat procedurile pentru a-si pune in aplicarea planurile grandioase in urma carora acest serviciu secret va beneficia de toate conditiile pentru a putea "monitoriza" sistemele de comunicatii.
Conducerea STS a reusit sa ii convinga atat pe membrii CSAT cat si pe cei ai Guvernului de utilitatea demersului, astfel incat a fost adoptata Hotararea de Guvern 322/2007 prin care generalul Opris a primit unda verde pentru a cheltui milioane de euro din banul public.
Practic, daca proiectul se va finaliza asa cum isi doreste generalul Opris, STS va deveni un mega-serviciu secret care se va ocupa nu numai de asigurarea legaturilor telefonice pentru institutiile statului, dar va gestiona si tot ceea ce insemana servicii de Internet si comunicatii de date prin fibra optica.
Dorinta STS-ului este aceea de a fi unica institutie care sa asigure si sa monitorizeze tot ceea ce inseamna servicii de date si voce pentru institutiile statului.
Buncarul generalului Opris
Iata cum motiveaza STS-ul necesitatea construirii unui nou sediu langa cel care sta sa se darame din cauza infilitratiilor de apa:
"Multitudinea infrastructurilor de comunicatii, retele si servicii dezvoltate intr-un ritm exponential de catre unitatile tehnice ale Serviciului de Telecomunicatii Speciale, ritm accelerat odata cu integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, cresterea numarului de beneficiari ai serviciilor, impun managementul
unitar si permanent al resurselor si monitorizarea sistemelor
vitale de comunicatii. In acest context, spatiul alocat amplasarii echipamentelor de telecomunicatii, a infrastructurii informatice si pentru desfasurarea activitatii specifice de catre personalul tehnic de specialitate au devenit insuficiente in raport cu numarul si complexitatea sarcinilor, in conditiile utilizarii unei game largi de tehnologii hardware, software si de comunicatii date.
Principalele sisteme informatice si de comunicatii de date administrate, impreuna cu mijloacele de protectie fizica aferente sunt dispersate in campusul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (SIC, ISP, PKI, NOC), ceea ce face dificila realizarea unui management unitar, mareste timpul de interventie si confera o flexibilitate si scalabilitate redusa pentru interconectarea si dezvoltarea sistemelor.
Necesitatea implementarii masurilor INFOSEC in spatiile tehnice actuale destinate sistemelor informatice si de comunicatii presupune asigurarea masurilor de securitate si protectie. Luarea unor masuri speciale de protectie fizica si de protectie impotriva radiatiilor electromagnetice compromitatoare presupune costuri foarte mari. Avand in vedere aspectele prezentate mai sus, se impune realizarea unui nou obiect in cadrul obiectivului de investitii destinat pentru "Centrul Informatic si de Comunicatii", blocarea infiltratiilor de apa in corpurile de cladire existente si finalizarea celorlalte lucrari cuprinse in devizul general actualizat. Modificarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului LG-97 va asigura rezolvarea problemelor legate de infiltratiile de apa in corpurile de cladiri si finalizarea celorlalte lucrari cuprinse in devizul general actualizat si aflate in diverse stadii de executie."
Un sediu de 57.280.000 de lei
In urma solicitarilor adresate de Ziarul Ziua, directorul STS ne-a transmis ca valoarea la zi a investitiilor facute pana in prezent la cladirea care sufera din cauza infiltratiilor cu apa din panza freatica este de 57.280.000 lei. In privinta "Centrului Informatic si de Comunicatii" pe care STS vrea sa il construiasca, generalul Marcel Opris ne-a informat ca "suprafata prevazuta pentru realizarea obiectivului este de aproximativ 6190 m.p si va avea structura 2S -P-4E". Vom reveni cu alte dezvaluiri despre investitiile paguboase pe care acest serviciu secret le face prin tara.

Niciun comentariu: