Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 22 martie 2009

Bilant de risul marilor corupti

Patru procurori anticoruptie ieseni au reusit sa trimita pe masa
judecatorilor, in anul 2007, sase dosare
. Doar trei rechizitorii au vizat fapte din judetul Iasi. Restul au fost din judetul Vaslui. DNA Iasi a avut si un dosar in care acuzatii au fost achitati definitiv de judecatori.

Urmatoarele persoane sint cele mai corupte din regiunea Iasi - Vaslui: un om de afaceri
din Vaslui care a incercat sa dea mita si a facut rambursari ilegale de TVA, un vames de la Sculeni care l-a lasat pe un basarabean sa introduca in tara tigari netimbrate, un procuror din Vaslui care ar fi primit mita dar asupra caruia nu s-au gasit banii la momentul flagrantului, mai multe persoane din Iasi si din Vaslui care au vindut benzina, au falsificat acte si nu au platit accizele cuvenite statului. Acesta este raportul pe anul trecut al DNA Iasi, principala institutie abilitata sa identifice si sa lupte cu coruptia. Este mult, este putin? In timp ce unii magistrati sau procurori rid cind aud concluziile raportului, procurorii DNA spun ca si-au meritat pe deplin lefurile.

Cei patru procurori DNA Iasi spun ca au solutionat anul trecut 91 de dosare, cu 8 mai putin decit in anul 2006. Din toate acestea, numai 6 au avut drept consecinta trimiterea celor acuzati in judecata. Procurorii ieseni au fost intrecuti de colegii din alte cinci servicii teritoriale din tara, din Galati, Craiova, Cluj, Alba-Iulia si Bucuresti.

„Apreciem ca activitatea
este pe o usoara curba descendenta sub aspectul indicatorilor statistici in ansamblu, intrucit a scazut incontinuu din anul 2005 numarul cauzelor solutionate si a crescut in fiecare an numarul celor ramase in lucru", se precizeaza in raportul care analizeaza activitatea DNA Iasi.

Raportul a mai aratat ca procurorii ieseni au 11 cauze mai vechi de un an pe care nu le-au solutionat si 7 mai vechi de sase luni. „Sint dosare pe care le-am putea solutiona si miine, insa nu reusim pentru ca persoanele sint date in urmarire generala sau sint unele dosare in care sint necesare expertize. De la inceputul anului am reusit sa solutionam deja 24 de cauze", a declarat Liviu Ionascu, seful DNA Iasi.

Raportul, intocmit de sefii ierarhici din Bucuresti, pare sa identifice viitoarele tinte care urmeaza sa fie vizate. „Vor trebui analizate cu mai multa atentie conditiile ce au determinat o atare situatie si identificate modalitatile de abordare a cauzelor, in functie de specificul acestora, care sa conduca la canalizarea eforturilor pentru depasirea unui mod de lucru ce nu permite cresterea si sporirea eficientei activitatii", se precizeaza in raport.

Sase rechizitorii la patru procurori

Numarul de rechizitorii intocmite de magistrati a ramas constant in comparatie cu cel de acum doi ani, adica sase. Concret, au fost intocmite cite trei rechizitorii pentru Iasi si pentru Vaslui, cele doua judete pe care le „pastoreste" DNA Iasi.

Procurorul Corneliu Marian Gheorghita a intocmit doua rechizitorii care-l privesc pe omul de afaceri vasluian Marcel Florescu. Pe acesta il acuza ca in calitate de administrator al SC Marflor SRL si Carmez Exim SRL a cauzat statului un prejudiciu de 67 miliarde de lei vechi, reprezentind TVA dedus si rambursat ilegal, dar si impozit pe profit sustras de la plata, prin inregistrarea unor cheltuieli fictive.

Intr-un alt dosar Gheorghita il acuza pe Florescu ca ar fi incercat sa-l sensibilizeze, oferindu-i prin fiul acestuia, Bogdan, bani pentru o solutie favorabila. Fiul a facut denuntul, iar tatal a intocmit dosarul, astfel incit Florescu s-a mai ales cu inca o trimitere in judecata pentru luare de mita. Ambele dosare au fost stramutate la Cluj, unde au si fost conexate.

Un alt dosar finalizat de acelasi procuror este cel al vamesului Costica Mititelu. Acesta a fost acuzat de abuz in serviciu si fals intelectual. Potrivit anchetatorilor, in august 2006, agentul vamal la Biroul Vamal Sculeni i-ar fi permis unui cetatean din Republica Moldova sa intre in tara cu 5.750 pachete de tigari. Dosarul a fost servit procurorilor de colegii de la Parchetul de pe linga Judecatoria IasI.

O achitare definitiva in instanta

Seful DNA Iasi a finalizat si el doua dosare, dintre care unul in colaborare cu colega sa Luminita Merisescu. Unul din cele mai importante dosare finalizate anul trecut a fost „Tascochim".

Potrivit procurorilor anticoruptie, Ovidiu Brad Sarca si fiul sau Ovidiu-Ionut, impreuna cu Tiberiu Cristodorescu, Emanuela Tascu, Lucian Cartas, Paul Radulescu si Sorin Crivat ar fi prejudiciat statul cu 4,5 milioane de euro. In perioada 2004-2006, cei sapte ar fi efectuat operatiuni comerciale fictive cu produse
petroliere scutite temporar de la plata accizelor.

Seful DNA Iasi si procurorul Luminita Merisescu l-au mai trimis in judecata pe Ionel Danis, procuror in localitatea vasluiana Murgeni, pentru ca ar fi pretins si primit 500 de euro de la Ionel Musteata, un tinar cercetat intr-un dosar.

Mai mult, magistratul l-ar fi pus pe tinar si pe seful de post sa refaca anumite acte din dosar. Denuntatorul i-ar fi oferit banii procurorului de la Murgeni insa acestia nu au fost gasiti nici pina astazi, in ciuda faptului ca DNA Iasi a organizat flagrant, iar seful DNA a stat nu mai putin de doua ore la pinda sa-l prinda pe faptas.

„Este foarte greu sa aduni probatoriul in dosarele cu infractiuni de coruptie. Nu intotdeauna informatiile pe care le detinem sint exacte. Una este un dosar de furt, pe care il poti solutiona mai repede si alta este un dosar de coruptie. Cred ca DNA Iasi a avut anul trecut o activitate buna, sustinuta, raportata la complexitatea cauzelor", a precizat Luminita Merisescu, purtator de cuvint al DNA Iasi.

Magistratii au avut anul trecut si o surpriza. Este vorba de o achitare definitiva in cazul „Agroindustrialei Bucium", un dosar care a facut vilva in urma cu doi ani. Toti cei trei inculpati din dosar au fost gasiti nevinovati de catre judecatori si au fost achitati. Acuzarea fusese alcatuita de acelasi procuror Corneliu Gheorghita.

Cantitativ versus calitativ

Parerile legate de activitatea DNA sint controversate in rindul magistratilor si avocatilor ieseni. Un avocat implicat in cinci din cele sase dosare ale DNA spune ca procurorii nu respecta procedurile penale.

„Din punct de vedere cantitativ, este o activitate plina. Dosare cum au iesit cele de pe masa DNA, mi-a fost dat mai rar sa vad. In cazul Florescu, rechizitoriul are 199 de pagini si dosarul are 28 de volume, in cazul Tascochim dosarul are 22 de volume, care cintaresc cite 890 de grame, iar rechizitoriul are 82 de pagini. Insa in dosarele DNA principalele hibe le reprezinta nerespectarea procedurii penale. Procurorii mai au mult de parcurs pina sa lucreze la calitate", a declarat avocatul Ionel Nechita.

Alti magistrati cred ca procurorii trebuie sa caute coruptia si in alte zone „Raportat la numarul de cazuri, au avut volum de activitate. Sint un rau necesar. Ar fi bine sa se implice mai mult sa vada unde unde este adevarata sfera din coruptie", a declarat Aurel Dublea, judecator al Curtii de Apel Iasi.

Unii aparatori sint de parere ca pentru parchetul anticoruptie se cheltuiesc bani aiurea. „Structura centrala, cit si cea locala ale DNA sint exemplele cele mai bune pentru modul in care poti cheltui fara discernamint fonduri uriase de la bugetul statului. Aceasta constructie atipica de Parchet nu a reusit nici atunci cind se numea PNA, nici acum cind si-a schimbat doar palaria sa dea «lovituri» marii coruptii, ci s-a ocupat doar de gainarii sau cel mai adesea de razbunari cu iz politic", a declarat avocatul Marius Striblea.

Niciun comentariu: